FOTOINZERTVOLBA LYŽÍFÓRUMANTICARVINGFOTO-VIDEO
www.carv.cz
 
 
  
E-SHOP Osobní odběr SKIcentrum BRNOKurz FUNCARVINGURYCHLOKURZY carvinguTESTcentrum LUSTI

Jak na Krym?

Slovanství.cz

Slovanská kultura.cz

Čtení >>    Přidat zprávu do stejných rubrik >>
Lyže
skupina:   středisko:  
komu:      Frankie 03.02.2015 
předmět: Re: Délka lyže Lusti RCT 22:51:10 
zpráva: Troufnu si poradit... Pokud to chces jen na fun, sel bych do 150 nebo 155.. Pokud se jen chces posunout nekam dal, ale u racecarvingu zustat, stridat to a mit neco univerzalnejsiho radil bych ti 160. Nejlepsi by asi bylo kdybys ukazal nejake video, jak na tom fakt ses.. Ja jezdim 165 RCT, 155 i 150 FCT a kazde ma neco... nejlepsi je zkusit
Autor: Braun Odpovědět ve fóru >>
skupina:   středisko:  
komu:       03.02.2015 
předmět: Re: Délka lyže Lusti RCT 23:05:56 
zpráva: Rad bych zustal u podobneho stylu, jen bych rad lyzi na kterou se muzu vice spolehnout a verit ji i v trochu horsim terenu (+ trochu mensi polomer). Predpokladal jsem, ze mne to umozni sirsi stred a pevnejsi kontrukce. V soucasne dobe jezdim na starsich Atomic GS9, ktere maji stred 65mm, R15 a zdaji se mne dost meke. Odpoledne (v horsim terenu) jsou uz dost nestabilni. Proste bych rad poridil lyze, ktere budou na hrane stabilnejsi a umozni mne vetsi naklon. Mozna by byly vhodne i Lusti SCTw?
Autor: Frankie Odpovědět ve fóru >>
skupina:   středisko:  
komu:      Frankie 04.02.2015 
předmět: Re: Délka lyže Lusti RCT 09:11:01 
zpráva: ja si myslím, že tvrdá lyža nie je vhodná do zlého terénu / mäkký nazhrňaný sneh, resp. čerstvý prašan/, zvlášť keď má úzky stred.
tvrdá lyža je výborná na upravenú zjazdovku príp na zžadovatený povrch. tam drží hranu a ideš ako po kožajnici.
Autor: bladerunner Odpovědět ve fóru >>
skupina:   středisko:  
komu:       04.02.2015 
předmět: Re: Délka lyže Lusti RCT 15:57:23 
zpráva: Právě proto jsem chtěl trochu širší střed, který je u RCT 71mm. Nebo je to pořád uzký střed? Doporučujete ještě širší, třeba SCTw (77mm). Rád bych pořídil lyži, která je pevná a stabilní i na trochu horších sjezdovkách (přeci jen většinu času trávím v ČR) a která mně umožní se do ní bezpečně opřít při trochu radikálnějším vyjiždění oblouků (pokud na to bude nalada a slušný terén)
Autor: Frankie Odpovědět ve fóru >>
skupina:   středisko:  
komu:      Frankie 05.02.2015 
předmět: Re: Délka lyže Lusti RCT 14:13:57 
zpráva: Pokud chces lyze do "brecky" tak bych sel do FCTecek. Kazdopadne asi nebudou idealni na styl jizdy co chces. Ale uprimne pokud chces jezdit a zdokonalovat se v race-carvingu tak to v "brecce" stejne moc nejde protoze se lyze nema do ceho zariznout a nepodrzi te. Za me jsem nezazil ze by se dalo nekde u nas do toho poradne slapat po 11:30 hod pokud to neni extra umrzly. Pokud chces krajet na ledu po spodni lyzi tak bych sel do RCTecek tak 160 nebo 155 podle toho jak moc chces ten oblouk zkratit. Pokud chces po vnitrni tak jak pise Dan klidne muzes mit FCT ktery budou lepe drzet. Kazdopadne asi cokoliv bude tvrdsi nez tve plastove atomiky.
Autor: Pavel Odpovědět ve fóru >>
     Přidat  k oblíbeným položkám        Poslat  emailem odkaz na tuto stránku