Pokud již chcete vážený vyhrožovatz tak si nejdříve pečlivě prostudujte pravidla postupů pro reklamaci a dodržujte je .Od toho jsou a platí bez rozdílu pro všechny i pro takové slušňáky jako jste vy.Víte je to inteligentnější postup nežli vyhrůžky.A ještě jednu maličkost: pokud má výrobek vadu zjevnou-jak tvrdíte tak jste povinen tuto neprodleně reklamovat s příslušným protokolem .
 
Petr Hota
----- Original Message -----
From: Dan Krajčír
To: hota@ova.comp.cz
Sent: Monday, July 18, 2005 12:01 AM
Subject: RE: REKLAMACE
                Dobře, příjmám Váš konfrontační tón.
Před odesláním koloběžky k reklamaci si na ni nechám zhotovit znalecký posudek a zhotovím podrobnou fotodokumentaci. V případě nesolidního postupu z Vaší strany zveřejním tyto materiály na internetu. Zůstanou tam neomezeně dlouho. Mohu se také obrátit na státní zkušebnu.
Nebudu se rozpakovat vymáhat vrácení celé částky soudně, vše s dokumentací na internetu. Ve finále mne to nebude stát vůbec nic, neboť tohle opravdu nelze prohrát. Vás to ale vyjde, hodně, ale opravdu hodně draho ... Dan Krajčír
-----Original Message-----
From: hota@ova.comp.cz [mailto:hota@ova.comp.cz]
Sent: Sunday, July 17, 2005 10:58 PM
To: Dan Krajčír
Subject: Re: REKLAMACE
Nevím zda mám poděkovat za váš elaborát výčtu zjištění na naší koloběžce či sdělit konstatování,že je nutno toto dát na papír s příslušným statutem reklamačního protokolu a poslat to doppručeně na naší firmu.Nicméně přece jen mi nedá abych vám na vaše názory neodpověděl.Bod jedna nemohu z e-mailu posoudit totéž se týká podložek a o náboji to je asi jen váš názor .Jediná věc která připadá v úvahu jako naše záležitost je rozevřená zadní vidlice po svaření kterou stáhneme při montáži.
Pokud myslíte ,že se na,koloběžce povozíte a pak budete žádat vrácení peněz tak vás mohu ubezpečit že se dost mýlíte.Když doložíte neopravitelné závady tak pouze rozdíl mezi cenou za nový výrobek a výrobek již použitý.je mi líto chceteli to tak.
 
S pozdravem
 
Petr Hota  - jednatel
----- Original Message -----
From: Dan Krajčír
To: hota@ova.comp.cz
Sent: Sunday, July 17, 2005 9:00 PM
Subject: REKLAMACE
 
           Vážený pane Hota
Koloběžka byla v pořádku doručena. Při uvádění do provozu jsem však zjistil následující nedostatky:
1. přední plášť nasazen proti označenému směru otáčení
2. přehozené podložky na špalících brzd - znemožňovalo nastavení špalíků
3. ostré otřepy (přelakované) na řezaných koncích profilů
4. náboj zadního kola je hlučný a po několika desítkách km se zadře (tyto náboje vyhoví maximálně na dětské koloběžce)
5. KŘIVÉ NÁVARKY NA OSU NA PŘEDNÍ VIDLICI
6. KŘIVÁ NESYMETRICKÁ ZADNÍ VIDLICE - NÁSLEDEK: KŘIVĚ NASAZENÉ ZADNÍ KOLO, VIDLICE STAŽENÁ NÁSILÍM NA ŠÍŘKU NÁBOJE, KŘIVÉ NÁVARKY NA Z.OSU
Bylo nutno alespoň nouzově vypodložit osu náboje. Poslední závady není schopen prodejní servis odstranit.
Nedostatky nebyly zjištěny měřením, jsou patrné prostým pohledem. Ze zjištěného předpokládám, že svařujete bez přípravků, takže každý výrobek je "originál".
Příliš ostrý úhel zadních brzových čelistí by bylo možné eliminovat sklopením zadní vidlice níž a navařením návarků na z.osu shora.
Pro sportovnější jízdu má koloběžka příliš vysoká řídítka. Koloběžka je zbytečně dlouhá, tvarově jiná, než vyobrazená na Vašem webu. Na první pohled je velmi atraktivní, velmi pěkný lak.
Po tom, kolik práce jsme investovali do zprovoznění, chci ještě aspoň krátce vyzkoušet jízdní vlastnosti a poté Vám výrobek vrátím. Sdělte mi, jakým způsobem mám postupovat. Děkuji. Dan Krajčír

SPORTEN
carvingshop.cz

dan@carv.cz 
BRNO

tel. 775 - 25 15 10

PRAHA

tel. 775 - 35 15 12
e-shop

IČO 461 72 912
DIČ CZ6601271501
carv.cz