FOTOINZERTVOLBA LYŽÍFÓRUMANTICARVINGFOTO-VIDEO
www.carv.cz
 
 
  
E-SHOP Osobní odběr SKIcentrum BRNOKurz FUNCARVINGURYCHLOKURZY carvinguTESTcentrum LUSTI

Jak na Krym?

Slovanství.cz

Slovanská kultura.cz

Čtení >>
Ostatní
komu:      ivan a svět C 23.11.2003 
předmět: Re: Re: Re: Re: Svět carvingu 17:29:51 
zpráva: Jo,jo Ivane…máš pravdu,Honza mi říkal,ať na to kašlu,ale můj „moravský“ pocit pro spravedlnost mi nedal aoplatil jsem téměř stejnou mincí-omlouvám se a děkuji za usměrnění. Jestli ta přestřelka spustí seriozníodbornou diskusi, tak to nakonec bylo dobře, ne, protože akademici i veřejnost jsou stále mlčící většina.Abych byl konstruktivní zkusím to začít. Navrhuji všem, abychom začali diskutovat tak, jak nás Ivan vyzval:slušně, věcně, fundovaně a maximálně kultivovaně. Dovolím si tvrdit, že je úplně jedno, zda text píše někdo,kdo o lyžování píše dlouhé roky, nebo někdo mladší, kdo dosud nepublikoval. Důležité je, zda je to odborněsprávně a je to čitelné pro pedagogy i veřejnost. To, že někdo z autorů již publikoval v minulosti, kdy lyže,podmínky..nebyly tak dobré jako dnes, není žádnou autorskou či odbornou invaliditou.
Dana, Hermínku aKrajíce proto chci požádat, aby se podívali na sjezdovou průpravu, vlnovku, základní oblouk a carvingovéoblouky jak v kritizované publikaci J.Mašíka, tak v našich skriptech a napsali konkrétně, co v této nosnélinii výuky ( s ohledem na to, že jde o ZÁKLADNÍ FORMU CARVINGU) považují za špatně a také to konkrétně aseriozně a odborně zdůvodnili.
A NA ZÁVĚR – carv.cz považuji za důležitý, protože pro oblast FUNcarvingu nic jiného není, je tu moře užitečných informací a jsou to komunikující nadšenci ;) Čau a pěknésvezení.
Autor: JáraP

Povinná je pouze kolonka Jméno. Ostatní kolonky jsou nepovinné - vyplň (vyznač) jen co chceš
Předmět (komu)
Text
Jméno *
E-mail
Web, firma, oddíl ...
Kopie tvé odpovědi bude zaslána emailem autorovi příspěvku
Zadejte číslici 5 (ochrana proti nevyžádané poště)
Kopie odpovědí mi zasílejte na výše uvedený email         
     Přidat  k oblíbeným položkám        Poslat  emailem odkaz na tuto stránku