FOTOINZERTVOLBA LYŽÍFÓRUMANTICARVINGFOTO-VIDEO
www.carv.cz
 
 
  
E-SHOP Osobní odběr SKIcentrum BRNOKurz FUNCARVINGURYCHLOKURZY carvinguTESTcentrum LUSTI

Slovanství.cz

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Čtení >>
Ostatní
komu:      Dan 23.11.2003 
předmět: Re: Re: Re: Re: Nechápu! 04:03:58 
zpráva: Dane promiň, ale do zrcadle se budeš asi muset podívat sám ;) - protože tuhle blbost tvrdíš jen Ty. Kročnéoblouky (což je velmi nešťastný název vnucený nám FTVS UK místo názvu řezané) byly rovnou od roku 1972deklarovány jako oblouky s vyloučením smyku. Že se to na starých lyžích mnohým nevedlo, nemění nic na tom, žetato technika KROČNÝCH/ŘEZANÝCH/ S… oblouků smyk od začátku vylučovala. Tady nejde o název, ale o základníprincip zatáčení – zahájeni a vedení lyží tlakem do vnitřních hran a s vyloučením smyku. Ty prostě míchášjabka s hruškami a pleteš si kročné oblouky se starou klasickou francouzskou/rakouskou technikou. Ty tři rokya přeškolení ze snowboardu lecos vysvětlují-tvrdíš nesmysly. Ono je to otrava, když se člověk prezentuje jakonovátor a zachránce a ukáže se, že ty principy svět zná už léta, co? Moc se to nehodí do krámu, že? Alepojďme od špičkování k reálné skutečnosti. FUN Carvig jsme skutečně neznali a většina z nás dosud FUNcarvingové oblouky jen zkouší. Jejich pojetí je podstatně náročnější než ZÁKLADNÍ (EASY) Carving a ve FUN jstejistě odborníci a díkybohu o něm také publikujete. V tom, co je to ta STARÁ/KLASICKÁ technika , respektiveŘEZANÉ/KROČNÉ/CARVINGOVÉ máte naopak trochu zmatek a proto se to pokusím v následujícím textu osvětlit víc.Doufám, že Ti jde o věc a ne o humbuk, jinak je to zbytečná debata :)
Autor: JáraP

Povinná je pouze kolonka Jméno. Ostatní kolonky jsou nepovinné - vyplň (vyznač) jen co chceš
Předmět (komu)
Text
Jméno *
E-mail
Web, firma, oddíl ...
Kopie tvé odpovědi bude zaslána emailem autorovi příspěvku
Zadejte číslici 5 (ochrana proti nevyžádané poště)
Kopie odpovědí mi zasílejte na výše uvedený email         
     Přidat  k oblíbeným položkám        Poslat  emailem odkaz na tuto stránku